Text Box: MEB-9200

NIHON KOHDEN

Neuropack

Sistemul MEB 9200 va pune la dispozitie echipamentul adecvat pentru a trata orice caz de neurofiziologie pe patru sau chiar 16 canale si 2 stimulatori electrici.

Nihon Kohden acopera prin acest echipament intreaga gama de studii neurofiziologice. Cu 4 sau chiar mai multe canale si 2 stimulatori electrici cu comanda valorii curentului administrat de la distanta, acesta constituie sistemul complet ideal pentru pacticile clinice zilnice.

 

Sistemul va pune la dispozitie pana la 16 pentru achizitia facila si usoara de informatii electromiografice si neurografice.

 

Miografia
NIHON KOHDEN produce echipamentul ideal aplicatiilor dvs., fie ca este vorba despre o examinare electromiografica standard sau despre una complexa precum
electromiograma fibra-unica. NIHON KOHDEN pune accentul pe importanta unui semnal de calitate prin folosirea amplificatoarelor cu interferente scazute care furnizeaza semnale de o calitate foarte buna dupa timp indelungat de utilizare.

 

Neurografia
Utilizarea intuitiva ce permite efectuarea unei examinari rapide este foarte importanta in cadrul neurografiei. Acesta este domeniul in care exceleaza unitatea de control de mari dimensiuni a unitatilor Neuropack NIHON KOHDEN. Toate sistemele sunt constituite noastre dintr-o gama foarte vasta de electrozi si programe de investigatii in pachetul standard pentru studiul neurografiei motorii si senzoriale, a
undei F si a reflaxului H, cat si a stimularii repetitive si a reflexului de clipire.

 

Potentiale Evocate
Orice studiu de potentiale evocate depinde de calitatea amplificatorului. Fie ca este vorba desre cele acustice, vizuale, somatosenzitive, amplificatoarele NIHON KOHDEN ofera interferente scazute permitand efectuarea unei masuratori rapide si lipsita de artefacte.

Electromiograf cu Potentiale Evocate

Telefon: 021.410.15.03

Fax: 021.410.15.03

e-mail: expert@electroencefalograf.ro

Ne puteti contacta astfel :

Functii cheie :

 4 canale

 2 stimulatori electrici

 panou de control multifunctional, taste generoase pentru utilizare rapida

  pachet software bogat ce include EMG (electromiografie), SEP (potentiale evocate somatosenzitive), NCS (viteza de conductie nervoasa)

 raportare pe sabloane personalizabile

 sistem de gestionare a pacientilor si inregistrarilor Polaris.one

 interfete HL7 si GDT/BDT

 aplicatii optionale pentru cercetare (EMG cantitativ, EMG Fibra Unica, studiul sistemului nervos vegetativ P300)

Posibilitate de upgrade cu EEG
Posibilitate de monitorizare intraoperatorie IOM

M E D I C O M P L E X

Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici Ad manus medici